Fysio-Fitness

Fysio-fitness is een gezondheid bevor-derende trainingsmethode gericht op het verbeteren van het algeheel uithoudings-vermogen, spierkracht, coördinatie en beweeglijkheid. Deze trainingen worden gegeven onder gespecialiseerde begeleiding en in een speciaal daarvoor ingerichte oefenzaal met apparatuur van Technogym.

U kunt naast wekelijkse training in een vaste groep ook individueel trainen met minder intensieve begeleiding. Iedereen heeft een eigen, op maat gemaakt, oefenprogramma. De trainingsduur van de groepsles is 1 uur. Er vindt eerst een intake plaats. Dit duurt ongeveer 45 minuten. Uw persoonlijke en eventueel medische gegevens worden besproken, er vind een conditietest plaats en het niveau van (kracht)training wordt bepaald.

Vervolgens wordt er een trainings-programma samengesteld waarin eventuele persoonlijke wensen verwerkt kunnen worden. Dit programma wordt gemaakt met behulp van een computersysteem van Technogym. U krijgt dan een eigen trainingssleutel waarop uw schema opgeslagen is en waarop ook uw prestaties worden geregistreerd. Aan de hand van de vorderingen kan het programma regelmatig worden bijgesteld en aangepast. De begeleiding wordt verzorgd door een fysiotherapeut of gespecialiseerde sport-instructeur. Deze heeft specifieke kennis van het houdings- en bewegingsapparaat. Hij of zij is daardoor in staat trainingsprogramma's te ontwikkelen waarbij op deskundige wijze rekening gehouden wordt met eventuele klachten.

Fysio-fitness is dus voor iedereen die aan zijn conditie en algehele fitheid wil werken en ter preventie van klachten. De tarieven voor fysio-fitness vindt u op de website.

Apparatuur van Technogym
Apparatuur van Technogym
Sfeervol sporten
Sfeervol sporten
Uitgebreid cardio aanbod
Uitgebreid cardio aanbod
Gekwalificeerde	begeleiding
Gekwalificeerde begeleiding