Nieuws

 

11-07-2022

Tijdens de vakantieperiode van 20-07-2022 tot en met 05-09-2022 hanteren wij, voor het sporten tijdens vrije uren, aangepaste openingstijden. Deze tijden kunt u terugvinden onder het tabblad Contact.                                                                                                                                                                                                 

Joeri, Monique, Thomas, Machelle en Monique


Update 19-05-2021

YES!!!! Welkom terug

Onze fitnessruimte is weer open. Vanaf woensdag 19 mei 2021  kan er weer door iedereen gebruik gemaakt worden van onze fitnessruimte. Om veilig en op een verantwoorde manier te kunnen sporten, houden we ons aan de door de overheid opgestelde voorwaarden. Daarnaast blijven natuurlijk ook de eerder opgestelde COVID-19 protocollen nog steeds van toepassing. 

Joeri, Monique, Thomas, Machelle en Monique


Update 24-02-2021

Onze fitness is en blijft voorlopig nog steeds gesloten voor abonnementhouders tot er vanuit de overheid toestemming gegeven wordt om deze weer te openen.  

 

Update 15-12-2020

Gezien de recente ontwikkelingen rondom Corona  zijn de maategelen aangescherpt. Gelukkig kan de reguliere fysiotherapeutische zorg doorgaan mits de richtlijnen gevolgd worden die opgesteld zijn door het RVIM en onze beroepsgroepvereniging. Helaas moeten we de fitness voor onze abonnementshouders tot 19 januari a.s. wel sluiten. De mensen die op verwijzing van arts en/of specialist gebruik maken van de fitness, kunnen dat gelukkig voorlopig wel blijven doen! De abonnementen zal fysiotherapie Maas tijdelijk stop zetten zodat er verder voor de klant geen kosten aan verbonden zijn. We hopen dat we medio januari de fitness weer voor iedereen kunnen openen. Ons team wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond en zo snel mogelijk Corona vrij 2021 toe!!

Update 30-06-2020

Onze fitnessruimte gaat per 01-07-2020 weer open. 

Als u gebruik wil maken van de fitnessruimte dient u vooraf contact te hebben gehad met de praktijk om een tijdsafspraak te maken,      zodat we de patiëntenstroom kunnen coördineren. Dit geldt ook voor de mensen die een 12 rittenkaart hebben of onbeperkt sporten zonder begeleiding.

Huisregels vanaf 04-05-2020 bij fysiotherapiepraktijk Maas

 - Niet eerder naar binnenkomen dan 5 minuten voor aanvang van uw behandeling.

- U komt zonder begeleiding naar binnen en kunt plaatsnemen in de wachtruimte.

- Bij binnenkomst uw handen desinfecteren, de desinfectie fles staat in de wachtruimte.

- Indien u een afspraak in een behandelkamer heeft, wacht met naar binnen gaan totdat uw behandelaar met u naar binnen gaat.          

  Zo blijft alles steriel en hoeft u verder niets aan te raken.

- Neem uw eigen handdoek mee, want wij hebben geen kussentjes en hoezen op de behandelbank liggen!!

- Is de behandeling afgelopen dan dient u direct de praktijk te verlaten.

- Ten alle tijden 1,5 mtr afstand houden van ieder die aanwezig is in de praktijk (behandelaars en/of andere patiënten).

- Indien u onverhoopt nodig moet niezen en/of hoesten, doe dit dan in uw elleboog en desinfecteer meteen daarna uw handen.

- Traint u in de oefenzaal, dan altijd schone sportschoenen meenemen.

- Drinken dient u zelf mee te nemen.

- U kunt geen gebruik maken van de toiletten en of kleedruimte in onze praktijk.

Update 04-05-2020

Fijn en goed  nieuws voor ons en iedereen die de fysiotherapeutische zorg heeft gemist afgelopen weken. Vanaf maandag 4 mei 2020 mogen wij onze praktijk locaties Eersel en Luijksgestel weer openen. Een beslissing waarmee we erg blij zijn. De uitgestelde zorg voor reguliere patiënten mag weer hervat worden. Ook van groot belang is dat de behandelingen van (ex)corona patiënten opgestart gaan worden. Uiteraard hebben we de noodzakelijke maatregelen getroffen zodat we de behandelingen op een verantwoorde en veilige wijze kunnen hervatten. Dit doen we aan de hand van een door het RIVM, het Keurmerk en branchevereniging KNGF goedgekeurd protocol.

 Is het veilig om naar de praktijk te komen?
Ja, het is volstrekt veilig en verantwoord om naar de praktijk te komen, zolang u zich aan alle huisregels houdt die wij opgesteld hebben.  Deze vermelden wij hier op onze website (onder het tabblad nieuws) en hangen deze ook duidelijk zichtbaar in onze wachtruimte. We bespreken vooraf graag wel de situatie telefonisch goed met u door. Bij het maken van de afspraak, zullen wij daarom een aantal vragen aan u stellen.

Om de noodzakelijke maatregelen te kunnen treffen om u zo veilig en verantwoord mogelijk te kunnen behandelen, is de praktijk anders ingericht. We vragen uw begrip hiervoor en hopen op uw medewerking.

Wat niet veranderd is, is het enthousiasme van ons team! We zijn blij dat we de werkzaamheden weer kunnen uitbreiden en u weer kunnen verwelkomen. Het is een vervelende, verwarrende tijd, maar we vertrouwen erop de zorg weer goed voort te kunnen zetten in een sfeer die u van ons gewend bent.

Helaas blijft onze fitness ruimte nog gesloten totdat de overheid ook hiervoor toestemming geeft om deze weer te openen.

Joeri, Monique, Bas, Thomas, Kelly en Monique

 

 

 

 Update Coronavirus d.d. 23-04-20

We zijn Corona proof !  Bij medische klachten die niet kunnen wachten, volgen wij de richtlijnen van het RVIM, de overheid en onze vakvereniging KNGF. U kunt ons telefonisch bereiken, iedere werkdag tussen 10 en 16 uur, op het nummer 0497-513737 of via ons mailadres info@fysiotherapie-maas.nl (aub met vermelding van uw telefoonnummer). Wij nemen dan zo spoedig mogelijk telefonisch of per mail contact met u op.

Joeri, Monique, Bas, Thomas, Kelly en Monique 

Team Fysiotherapie Maas